2021-09-04
個短頭髮Manager態度惡劣會趕人走, 大家千祈唔好幫襯🤬 話說我同個friend去咗兩次, 我地兩個女仔,又唔係冇消費,又唔係淨係叫一杯野飲。第一次,佢吹我哋埋單, 跟住再乘機同我哋講話唔夠枱用,趕我哋走。今次,佢俾咗張枱我哋之後,又話陣間會有private party,叫我哋坐第二張枱, 坐咗半個鐘之後, 佢又話有人要我哋張枱, 又叫我哋搬去第二度。個人真係覺得好過分, 去咗咁多唔同bar, 都未試過俾人咁對待,前題又唔係冇消費, 又冇得罪人, 唔明白點解會受到咁嘅待遇??個manager對熟客態度就好好, 如果你唔係熟客, 個人就唔太建議, 因為佢唔會尊重, 見你野都未飲完就叫你埋單。嘢飲又唔係好飲, 服務又唔係好, 價錢又貴又收+1, 除咗音樂幾好真係冇乜好嘅地方。如果大家想去消遣, 真係再可以再衡量下。中環咁多good bar,真係唔使嘥錢加受氣