2024-11-04
中環伊利近街 Fini’s🍕Fini’s 自2011年以來就係香港首間賣紐約薄餅嘅餐廳,而家佢哋更係首家引入 **NEW HAVEN** 薄餅風格!新海文薄餅有自家製薄脆底,唔係燒焦,而係微微炭烤,搭配自家製紅醬,真係一絕!我試咗佢哋嘅 **Tuscan Grill Steak Skewer**,牛肉串燒🍢外焦內嫩,味道非常濃郁,配上少許香草,令人一試成主顧。另外,佢哋嘅 **In&Out Burger Pizza** 係一款創意薄餅,將漢堡同薄餅完美結合,口感層次豐富,真係好食到爆!仲有 **Mafaldine Bolognese**,意粉用自家製醬汁,意粉🍝形狀好特別,煮得剛剛好,帶有 Dente 的口感,配上豐富嘅肉醬,實在令人陶醉。當然,Fini's 嘅 **HOT WINGS** 亦係人氣之選,香辣可口,令人唔停手。最後,唔好忘記試佢哋嘅自家製 **Tiramisu**,口感輕盈,甜而唔膩,絕對係完美嘅結尾。至於服務方面,Fini’s 嘅工作人員都非常細心,隨時都會留意客人需要,令用餐體驗更加愉快。如果你鍾意薄餅,特別係 **NEW HAVEN** 風格,Fini’s 絕對係
如果你鍾意薄餅,特別係 **NEW HAVEN** 風格,Fini’s 絕對係個好選擇!