2022-08-12 70 瀏覽
Magpie Bakery 🥮📍 西環加多近街57號地舖❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚就快到中秋啦😚🥮,原來今年既中秋係9月份🙈,小編向來都好鐘意送禮 送月餅😂,不過今年攪攪新意思😜,就送蝴蝶酥 或者係曲奇🍪,個包裝好似月餅盒咁,送禮一d 都唔會失禮😆。🌟 原味稀少糖蝴蝶酥 小編買左個蝴蝶酥試下,果然係少糖既😛,好健康👍🏻,口感好鬆化,好重牛油味,令到人 食完又想食😹,一盒唔夠兩日已經比我食完😮‍💨。🎀而家仲做緊優惠價 $388 有三罐 (原價$474)可選以下口味:🔺原味稀少糖蝴蝶酥 必選🔺焦糖蝴蝶酥🔺BBQ味蝴蝶酥🔺牛油曲奇🔺特濃朱古力曲奇 特別推介🔺咖啡曲奇🔺宇治抹茶曲奇 特別推介🔺焙茶曲奇整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚❚
Magpie Bakery 🥮

📍 西環加多近街57號地舖

🌟 原味稀少糖蝴蝶酥

🎀而家仲做緊優惠價 $388 有三罐 (原價$474)

可選以下口味:
🔺原味稀少糖蝴蝶酥 必選