2024-07-29 535 瀏覽
久唔久就會想來呢度食西餐,係因為佢真係有西餐嘅風味,唔似港式那種唔中唔西嘅牛扒餐。今次係食平日set lunch,食物質素係一般,部分真係幾好食。服務亦一般,時好時壞,但係佢哋係畀到食西餐嘅感覺。只係整體感覺係大部分工作人員都係工作態度冷淡,沒有積極態度。例如食牛扒,你係可以叫5成熟,不過通常都係over done,厨師做得唔好,侍應都俾人話佢哋服務好差,這點真係要澄清一下,香港人嘅標準服務水平就係冷漠,同埋唔想做。這𥚃的侍應其實起碼係分兩種,一種係有禮貌,知道自己是侍應的,畀到中上嘅服務態度。另一種係同你有眼神接觸時會扮睇唔到,拎轉面,上菜時係掟落枱的。所以你遇到嘅服務好唔好,係睇你好唔好彩。
2024-07-19