2022-07-05 1238 瀏覽
🙆🏻‍♀️ 小編諗起好耐冇去友利冰室X勿當奴食嘢,決定依日晏晝去幫襯![ 亂闖試食 ]🍽 乳豬卡邦尼意粉 😋😋😋😋第一次試中西合璧嘅意粉,感覺好新奇!🍝卡邦尼意粉屬於正常水準,最令人期待嘅係乳豬,因為平時唔會專登叫嚟食。三件乳豬嘅皮都燒得相當脆口,咬落有微微豬油滲出,肉質都嫩,又唔會好鹹,係會食完一件又接住食一件嗰款好味!👍🏻 如果可以加多一兩件就更好喇!😉 依個午餐仲包一罐汽水!🥤午餐 💵💵 約港幣$70/人💁🏻‍♀️ 中午係佢哋最繁忙嘅時段,好多時都要排隊等堂食。趕時間嘅打工仔,可以考慮外賣自取,份量都差唔多㗎!🙆🏻‍♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk !

[ 亂闖試食 ]
🍽 乳豬卡邦尼意粉 😋😋😋😋

午餐 💵💵 約港幣$70/人

乳豬卡邦尼意粉
2022-06-01
5 分鐘 (堂食)
乳豬卡邦尼意粉