2021-10-18 115 瀏覽
今天約咗朋友去食日本餐廰丸十,呢間餐廳好耐想去試吓 ,今日終於有機會啦.早前訂咗位,我哋一坐低就見到個餐牌有好多選擇,我哋首先選了廚師發辦盛盒, 總共有12件壽司,會見到有相同嘅size,味道相當新鮮而且仲有海膽壽司拖羅壽司吞拿魚壽司同埋池魚壽司等等,相當豐富而且擺設得十分專業,值得一讚;跟住叫咗個丸十彩虹卷,總共六件每件都係唔同嘅魚生彩卷, 非常搶眼 味道真係好Yummy Yummy.另外叫咗一set 雞串燒加一支清酒($176)相當抵食 , 充滿燒烤香味 ,送洒一流最後叫咗餐廳推介的極上牛柳三文治,賣相真係好靚, 充滿和牛味道 亦都係飲酒最好配搭.餐廳好有日本feel, 服務很好, 魚生壽司好新鮮,選擇亦多 , 值得推介比每一位喜歡食日本嘢嘅朋友.

餐廳好有日本feel, 服務很好, 魚生壽司
好新鮮,選擇亦多 , 值得推介比每一位喜歡食日本嘢嘅朋友.