餐廳: 周記點心
資訊:

2016-09-09 392 瀏覽
晏就三點三 食乜好 最好緊係食西多👅-今次就去咗好出名嘅周記茶餐廳到食下午茶你又估下呢到有咩特別令到我地山長水遠去食?-奶黃流沙西多士 $25呢個其實好多人都知的✌🏼️未切開就已經feel 到佢種新鮮滾熱辣炸出嚟嘅熱氣一切開 啲奶黃冚冚聲應聲彈出嚟 流心度確喺高無呃你的 有圖為證🖖🏼西多食落外脆內軟 無炸得過火而且將佢浸喺奶黃到 隔一陣等佢索哂啲奶黃先食仲更加正❤️ 好似食緊炸咗嘅奶黃包咁所以別問我脂肪從哪裡來🌚不過平心而論 一個人食喺會食多幾舊就濟咗兩個人share食就啱啱好 仲可以嗌多樣嘢試下-芝麻蝦多士 $30食完甜甜地嘅西多士 就緊喺要食返啲咸食中和下✌🏼️呢個蝦多士真喺不得了 絕對喺色香味俱全👅一夾起就先聞到陣陣芝麻香 之後咬落去蝦膠又彈牙 再點埋沙律醬是無敵的~我都喺捉返Pokemon 減下肥先😭
晏就三點三 食乜好 最好緊係食西多👅

今次就去咗好出名嘅周記茶餐廳到食下午茶

你又估下呢到有咩特別令到我地山長水遠去食?

奶黃流沙西多士 $25

食完甜甜地嘅西多士 就緊喺要食返啲咸食中和下✌🏼️

呢個蝦多士真喺不得了 絕對喺色香味俱全👅

我都喺捉返Pokemon 減下肥先😭
2016-08-22
20 分鐘 (堂食)
奶黃流沙西多士
芝麻蝦多士