2022-10-04
👩🏻🌾👨🏻🎨因為太肚餓,但係又未到晚餐時間,就去食個下午茶😆🔳照燒豚肉焦糖洋蔥三文治(半份) 🥪洋蔥同其他材料一齊煮,好入味,因為選用照燒汁,整個三文治會較甜。豚肉薄身但入味,如果份量再多少少就會更加滿足。🐷排包方面,明顯烘焗過,外脆口,內鬆軟,並帶牛油香,食落甜甜地,餡料配搭得宜。◽️明太子玉子燒三文治(半份)🥪甜甜地嘅玉子燒,都算厚身,配少少辣嘅明太子,食得幾過癮。😆包就同上面嘅一樣所以就唔重複再講啦~
◾️京都櫻花玫瑰綠茶🍵櫻花味突出,未飲就已經香氣飄逸,玫瑰味唔太明顯,但係會越飲越順口。👩🏻🌾因為唔太鍾意櫻花味,覺得麻麻,但係👨🏻🎨又覺得ok,幾有新鮮感。✨自助形式取餐具同水✨
✨半份size啱哂樣樣都想食啲但係又細食嘅女仔😆✨如果好肚餓就要揀全份先夠食啦!✨✨除咗三文治,仲有意粉供應,唔怕食唔飽!✨✨ 餐牌嚟緊會更新,大家去之前要睇下佢哋ig先呀✨
牛油果色裝潢,感覺舒適🥑可能因為位置較偏,假日人流唔算多,好適合自己一個人睇吓書或者工作,傾計都係唔錯嘅選擇。
🔳照燒豚肉焦糖洋蔥三文治(半份) 🥪
◾️京都櫻花玫瑰綠茶🍵
✨除咗三文治,仲有意粉供應,唔怕食唔飽!✨
✨ 餐牌嚟緊會更新,大家去之前要睇下佢哋ig先呀✨