【尖沙咀美食】Lady Nara今日朝頭早做完係尖沙咀做嘢Spa,之後就去咗海港城度食個早午餐!之前一直都好想食呢間泰西餐廳,今日終於試到!Lady Nara Chicken Platter 特色脆雞拼盤 (松露脆雞翼、黃金爆谷雞、燒烤雞鎚) $138個炸雞都幾好食,因為啱啱開店,所以啲炸雞都係新鮮整出嚟,同埋有個好靚嘅粉紅色醬,不過整體偏鹹咗少少!Soft Boiled Egg & Minced Pork Salad 流心蛋肉碎沙律 $88賣相靚靚,肉碎幾好食,不過隻流心蛋應該完全冇調味,係淡淡嘅,一定要加埋啲肉碎一齊食先OK,同埋整體係細細份!Thai “Bolognese” Spaghetti with Fried Egg 泰式肉醬意粉配煎蛋 $118呢個算係我覺得最失望嘅,佢啲肉碎好少,整體嘅調味都一般!Butterfly Pea Latte 碟豆花奶茶 $48Classic Thai Milk Tea 泰式奶茶 $38整體來講,我會覺得呢間餐廳裝修得好靚,但嘢食麻麻,如果大家有興趣嚟食下甜品打卡嘅話都可以!另外我諗主要係因為餐廳係尖沙咀海港城入面,所以價錢都唔平,仲要係偏細份
【尖沙咀美食】Lady Nara
碟豆花奶茶

之前一直都好想食呢間泰西餐廳,今日終於試到!
特色脆雞拼盤
流心蛋肉碎沙律
泰式肉醬意粉配煎蛋
呢個算係我覺得最失望嘅,佢啲肉碎好少,整體嘅調味都一般!

Butterfly Pea Latte 碟豆花奶茶 $48

另外我諗主要係因為餐廳係尖沙咀海港城入面,所以價錢都唔平,仲要係偏細份!
2021-12-27
碟豆花奶茶