2019-04-10 490 瀏覽
🤪突然被通知無煮飯,醒起呢間冰室新開未食過,見佢有時都有啲人龍出邊等下,出名係食厚豬扒,都有少少興趣~咁今晚就見識下喇😌叫左個焗意式厚豬扒意粉$56~等左五六分鐘就有,細心位係職員放低時,叫你小心唔好掂到個邊,因為好熱,但奇怪位係,職員操流利普通話同我講,我似大陸人咩?😂😂😂😂賣相其實一般般,啲色好深,四五舊菠蘿,四五舊蕃茄,配合又少又西埋左一邊既芝士,覺得少少扣分🤣🤣🤣食落唔算好熱,意粉有啲硬身,豬扒幾多,切開晒有四小塊,真係幾厚身😅有啲咬落幾juicy幾有肉汁,有啲咬落有啲乾,可能因為厚,所以有少少硬,芝士唔係好溶,擺得唔均勻又唔多,又唔香,得果少少芝士味,真係少少咁多多🤣🤣食完唔知點解有啲起痰hahaha