2021-12-03
九龍城唔係得打邊爐同泰國菜嘅😂今日經過呢間見佢新開又企理嘅韓國嘢🤩🤩🤩就入去試試啦🥳叫咗個炆牛肋骨🤩份量勁多!肉質勁正😋好入味!唔韌,嗰個口感淋度剛剛好!仲有配菜嘅蘿蔔,紅蘿蔔又係超入味,索晒牛肉汁,好正👍🏻👍🏻👍🏻之後仲叫咗個魚湯🤩🤩好正呀!加埋天氣凍,真係好有韓國嘅感覺🤤🤤🤤,比我想像中大碗,4個人飲真係夠晒!味道辣辣哋,有少少似胡椒湯嘅feel!飲完個人都熱晒真心😂同埋入面勁多料!有魚糕、魚條又多蘿蔔🤩🤩好味👍🏻👍🏻最後仲有海鮮煎餅同埋炒粉絲🤤😍,個煎餅又係好大份,好足料👍🏻👍🏻😋個特別調製嘅醬汁,我覺得好好食呀🤣🤣🤣同塊煎餅都好夾😍推介👍🏻👍🏻👍🏻最後個炒粉絲好有鑊氣,勁熱上檯,真係食埋個粉絲就飽到上心口🤣🤣好香麻油味,勁有口感!好食😋😋😋另外韓國嘢點少得前菜🤣有辣八爪魚仔,呢個好好食👍🏻👍🏻我哋仲要refill🤣