2023-08-03 227 瀏覽
今次繼續係收工去德福食,食夠$300 有2個鐘免費泊車。之前有朋友介紹過呢間墨西哥野,又想食下西餐,就一於試下!  環境唔錯枱櫈都好新坐得舒服。食物幾有驚喜,Dinner set 有湯有野飲咁,對得住個價錢! 主要推薦: 小龍蝦burger - 首先賣相已經好吸引,小龍蝦份量好足,肉同包以及整體調味都好好 ! 個包一d都唔覺得會好乾,加埋上面隻椒食幾過癮,呢個下次可以encore! 另外,薯條好拿好食紐約薄餅 - 餅底同之前食過即搓的係好相似,就咁食都好食,芝士份量中規中舉,如果再多d 就好煙三文魚意粉 - 同場加映,另外一日都真係走返去,試埋煙三文魚意粉同香菇夾餅,意粉好食!! 係頪似新鮮製果種意粉,煙三文魚大大舊又好滑身唔會好柴。至於個香菇夾餅,如果入面係肉同芝士我應該會鍾意🤣

主要推薦: