2024-03-27
生意難做,今次發現了抵食火鍋放題,性價比高;其實香港也有很多好西🥰晚市一般時段$209一位火鍋放題,另有優惠時段,可加$50無限追加和牛或刺身或$50一架鮑魚海鮮船火鍋湯底分為三類,可以選擇雞煲 / 鴛鴦湯底 / 中式滋補湯底❣️牛全是優質種類,有SRF 和牛肉眼 / 嚴選牛肩胛/極尚牛板腱/ 手切封門柳/安格斯牛小排/ 一口肥牛粒等,只需每位加$50就可以無限追加,SRF和牛高質❣️海鮮船也很豐富,一架船$50,有齊鮑魚龍蝦生蠔扇貝虎蝦海顯蟶子鰻魚等,非常新鮮生猛,鮑魚及海蝦或一些貝殼類還在動❣️刺身也可以加$50無限追加,非常抵吃❣️另外設有自助區,有特色丸類,例如台式丸/芝心丸/蛋黃丸等等❣️設有自助蔬菜區,我比較喜歡特色冰菜❣️自助飲品區有齊各種罐裝飲品茶類飲品及果汁,只是啤酒已經有四款選擇
❣️刺身也可以加$50無限追加,非常抵吃
❣️設有自助蔬菜區,我比較喜歡特色冰菜