二訪 NACASA 有新menu梗係趁食lunch拉埋雨神嚟食啦! 💙喇沙海鮮意大利粉 $118豆卜索晒啲喇沙汁、好夠辣 + 惹味;超香草檸檬葉再加椰香!每條意粉都掛上喇沙, 夠辣又夠香Vienn全清🤭better than好多餐廳,仲用咗好多叫菇菇+ 蝦💙溫泉蛋黑松露卡邦尼意粉 $118一貫作風每條意粉都掛上卡邦尼汁再加好香既黑松露!💙開心果latte $45入口係好香嘅開心果味,上面灑上開心果粒粒,連雨神唔鍾意飲咖啡都大愛❤️💙Strawberry latte $25底層strawberry 醬,味道就較nuttyOverall 二訪 NACASA (上次坐樓上)果然都係冇令我失望🤭食物質素依然都係咁好食+創新👏🏽今次終於坐到網紅打卡位(建議大家book枱)超級土耳其風🇹🇷枱頭仲望到好多星星燈+ 肉肉種植🪴坐喺度食野都好chill 食個lunch都非常減壓!之後再戰office 📇 仲俾我見到有free flow😽 正正子💙NACASA Café & Bar (上環)💙上環華里5號地鋪

喇沙海鮮意大利粉/溫泉蛋黑松露卡邦尼意粉
💙喇沙海鮮意大利粉 $118

💙溫泉蛋黑松露卡邦尼意粉 $118
一貫作風每條意粉都掛上卡邦尼汁再加好香既黑松露!
開心果latte /strawberry  latte

💙開心果latte $45
💙Strawberry latte $25
底層strawberry 醬,味道就較nutty

枱頭仲望到好多星星燈+ 肉肉種植🪴

💙NACASA Café & Bar (上環)
💙上環華里5號地鋪
2023-04-26