2022-01-30 662 瀏覽
主張無添加無防腐 選用優質食材感覺上佢啲麵包幾健康 款式都好多 又好新穎 七彩顏色咁▶️五色餐包仔 ($20/5)🍞有牛油 綠茶 竹炭 紫薯 朱古力 五款口味可以自由配搭 我就梗係各買一個試吓🌈每個Size唔大 似嘉頓一句4個嘅餐包仔咁綠茶味🍵:包面上咗層蛋漿 綠茶味好出 不過因為唔係抺茶 所以冇苦澀味 反而遍甜 竹炭味🖤:佢個樣黑色咁 但係食唔到竹炭味😂不過唔怪得佢 因為好多時出面用竹炭粉都只係為咗佢嘅顏色 做天然染料其他口味請咗屋企人食 開心share^^整體麵包質感唔錯 雖然不至於好煙韌好軟熟 可能因為呢個似法式餐包多建議焗熱食 可以做到外脆內軟效果 然後餸餐湯😋-原來佢係有幾間分店既 不過全部起新界區🙈屯門 元朗 將軍澳 上水唔怪之得好似冇乜人介紹過服務態度好 環境衞生ok價錢上可能會有少少貴 因為佢始終唔係傳統麵包店 加上佢用上優質食材 呢個價錢算合理👍🏻等我繼續幫大家搜羅麵包店🤣
主張無添加無防腐 選用優質食材
感覺上佢啲麵包幾健康 款式都好多 又好新穎 七彩顏色咁