4天前 0 瀏覽
第一次嚟呢間鐵板世家,位置好方便好近太子站行3分鐘就到。我哋平日嚟食,都等咗大概10分鐘位,成間餐廳都坐滿晒人👍🏻👍🏻我哋坐低叫嘢食後,啲湯同埋餐包都上得好快。我哋兩個都叫咗羅宋湯,因為唔鍾意忌廉湯。羅宋湯煮得好傳統好好飲有少少辣,好酸好啱我口味。餐包亦都好軟熟,搣開點一點牛油就食。主菜方面,我哋叫咗一個鐵板西冷牛扒同埋一個鐵板肉眼牛扒加牛脷。餐廳啲牛扒都好靚好腍好易入口,牛脷都好腍好好食。我哋一個配黑椒汁,一個配燒汁。兩種汁嘅味道都唔算話好濃,所以好易入口,而且食完都唔會話好口渴。食鐵板牛扒,我次次都會叫凍檸樂,真係好match。估唔到餐廳仲有甜品送係好傳統嘅黑加侖子味啫喱☺️呢餐真係好滿足呀,下次我都會再嚟過😋👍🏻

呢餐真係好滿足呀,下次我都會再嚟過😋👍🏻
2025-02-20
10 分鐘 (堂食)
  • 鐵板肉眼牛扒
  • 鐵板西冷牛扒