2023-09-26 14 瀏覽
之前去過銅鑼灣店食過好多次,今次同朋友去左尖沙咀分店試試。尖沙咀分店風格都係行夏威夷風格成件事好Match🤭我自己亦都十分鐘意食Poke Bowl,魚生配上不同既醬料同配料非常好味,而且仲係十分健康,對於減肥人士十分友好😝而Peek a bowl既選擇亦十分多,份量亦都係超足料👍🏻Peek a bowl入面有配搭好既口味,而我同朋友都簡左自選風味碗,貪佢可以自己簡自己鐘意食既主食同配料可以mix and match!🫶🏻我自己私手推介三文魚加山葵乳酪醬,非常好食😋另外雞蛋絲都係我最愛既配料,甜甜地好開胃😋健康人士可以簡全沙律菜底,而我就簡一半壽司飯一半沙律菜。另外亦有不同小食,朋友叫左芝士條,拉絲芝士好邪惡都好好食🤤

另外亦有不同小食,朋友叫左芝士條,拉絲芝士好邪惡都好好食🤤