餐廳: 啖啖燕窩 (駿運工業大廈)
資訊:

2023-07-16 29 瀏覽
我同屋企人都鐘意間中食甜品清滋吓,呢度燉品同甜品都有好多款,足料又好味,每日製造夠晒新鮮!❄️有齊凍袋同冰 ,自取或即日送貨都得,仲可以堂食🥥椰香雪燕奶凍好濃郁椰香味,啖啖雪燕夠足料~奶凍非常香滑🥛3.6牛奶木瓜雪燕奶凍有齊木瓜、雪燕同奶凍,木瓜清甜味,加上底層有奶味濃郁嘅奶凍好滿足🌼茉莉花凍椰青雪燕飲🥥鐘意清清地口味嘅啱晒椰青水好解渴,內面有大大粒嘅茉莉花果凍,同啖啖雪燕,椰子肉配搭好match好有口感,😋個人好鐘意呢一款,夏天飲夠fresh 🥚特濃燉蛋香滑又香濃,甜度適中,細細杯當小食不錯🦪蒜香金蠔甘熱,食吓連包裝細火煮20min 就食得😋肥美大隻的金蠔,配搭豐富嘅蒜茸汁,好足粒,餸飯一流😋蒜香雞翼尖又一方便之作,大量蒜蓉,食落有陣陣蒜香味的雞翼尖 好惹味

❄️有齊凍袋同冰 ,自取或即日送貨都得,仲可以堂食

🥥椰香雪燕奶凍
好濃郁椰香味,啖啖雪燕夠足料~奶凍非常香滑

🥛3.6牛奶木瓜雪燕奶凍

🌼茉莉花凍椰青雪燕飲🥥
鐘意清清地口味嘅啱晒

🥚特濃燉蛋
香滑又香濃,甜度適中,細細杯當小食不錯

🦪蒜香金蠔

😋蒜香雞翼尖
又一方便之作,大量蒜蓉,食落有陣陣蒜香味的雞翼尖 好惹味