2022-07-22 612 瀏覽
約左朋友食lunch, 由灣仔地鐵站行過黎,一路俾個太陽直射住,真係熱到出晒汗🥵 呢度出面有維修棚架擋住,唔行近睇真係見佢鋪頭唔到囉😅坐左係近門口處,當時未夠1點,所以仲未駛等位,跟手1點鐘開始就人流湧現,拎飛等位都大概要10min左右。出面熱到焗爐咁,鋪頭入面冷氣開到唔駛錢咁😅真係人肉冰火兩重天🥶🥵🥶🥵(個friend行出行入食煙都幾大落差😅)呢度冇套餐就緊架啦,但估唔到有飯食喎~仲係叉蛋飯之類,不過行完果段路,胃口都熱到冇晒😅所以我叫左包食。我要左熱檸茶同奶油多D餡醬夠重手,如果塊多士烘得再乾脆d會仲perfect朋友每次必點豬扒菠蘿包,佢話好正喎~另外男朋友就叫左芫茜牛肉米粉,一如既往,好正佢好like我都食左少少,真心足料,湯底好正呢度如果搭地鐵黎真係行得多兩頭唔到岸,會展站定灣仔站行都差唔多,咁我就會鐘意去尖沙咀果間多d地點易揾又勁近地鐵站口,仲要位置都比較疏落

我要左熱檸茶同奶油多
D餡醬夠重手,如果塊多士烘得再乾脆d會仲perfect

朋友每次必點豬扒菠蘿包,佢話好正喎~

另外男朋友就叫左芫茜牛肉米粉,一如既往,好正
佢好like
我都食左少少,真心足料,湯底好正

地點易揾又勁近地鐵站口,仲要位置都比較疏落