餐廳: 信芳廚
資訊:

今日下晝突然之間好肚餓所以叫咗個外賣食見餐單有得揀信芳廚下午茶A+B+C餐沙嗲牛肉麵有足料嘅沙嗲湯底 都好重花生味牛肉麵已下午茶來講都算足料 可以話接近沙嗲醬嘅沙嗲湯底絕對冇Hea你西多士我估佢之前應該係一大塊牛油放係面慢慢溶開所以見到側邊有好多油🤣呢個加上蜜糖真係絕配食落去入面唔算多花生醬如果再多花生醬會更加好#美孚 #cafe#台式#聚會 #多國菜#打卡#新餐廳#朱古力#咖啡#辣野#薄餅#意粉#据扒#台灣#掃街#cafe#pizza#fusion#hkfood#hkfoodie #hkfoodblogger#igfoodie#igfood#igfoodporn #igfoodshare #美食推薦 #美食日記 #美食攝影 #相機先食
今日下晝突然之間好肚餓所以叫咗個外賣食
見餐單有得揀信芳廚下午茶A+B+C餐