餐廳: 韓樂 (T Town North)
資訊:

2018-04-22 374 瀏覽
早餐食乜好?「韓樂」既早餐選擇都好多,餐牌有幾頁簡,最中意食呢度既蒜蓉牛油厚多士🤤!星期日預左好多人排隊,今日好好彩,一㩒飛就即刻有得入,呢度d食物份量唔算大份,但都夠飽既叫左份通粉配厚多士,同什菌牛肉通粉!佢既通粉湯底夠濃味,唔係外面食既清湯底,所以次次都連湯食(好唔健康咁😅),個什菌牛肉通,我覺得鹹左少少,可能醃左牛肉關系味較濃,不過都唔錯,個厚多士焗熱左,好脆口溫度啱啱好唔會太熱,好香蒜蓉味,口感一流😋天水圍既朋友可以試下,「韓樂」認真唔錯
早餐食乜好?「韓樂」既早餐選擇都好多,餐牌有幾頁簡

天水圍既朋友可以試下,「韓樂」認真唔錯
2018-04-22
$30 (早餐)