2024-11-11
其實已經喺OpenRice訂位㗎啦,我都唔係好明點解佢仲係話我係收接待,我都想🥲由於小朋友超級鍾意食片皮鴨,爸爸生日都專登搵間食片皮鴨嘅餐廳同爸爸慶祝生日。呢間餐廳呢已經食過第二次啦,今次喺OpenRice度訂位好簡單,其實你邊諗到平日都係full House,好彩有訂位咋。爸爸就食過好多次,佢話呢間係尖沙咀嚟講呢係保持好好嘅水準啦,咁我哋對上食過一次都覺得好不錯的。所以今次決定encore 🥰我今次試咗佢個二人餐,有頭盤有片皮鴨有嗰個燉鴨湯羹,有炒四季豆,有醬爆蝦球,仲有小籠包同埋甜品埋單都係$800,係幾抵食!仍然要講吓啦,佢個片皮鴨係好高質嘅,個包皮熱辣辣仲有好多配菜俾我哋揀,小朋友仲要食到舔舔脷添,不過呢今次我哋食過鴨湯羹呢就冇之前咁濃味,呢個呢就要complain 下😆不過總括嚟講啦,其實都好好味😛
所以今次決定encore 🥰
不過總括嚟講啦,其實都好好味😛