2011-04-29 16 瀏覽
前幾日男友生日,去左旺角睇戲之後再食飯慶祝,八點幾到達餐廳,見到門口有人等位中,好彩我一早已經訂左位呢間餐廳係我第一次黎,因為男友話想試下食芝士豬扒,入到餐廳安排左我地坐一張小形卡位,商議左一陣之後開始叫餐,叫左芝士豬扒,滑蛋豬扒,什菜餅,薯蓉餅同一口芝士,落單後幾分鐘,有位哥哥仔送黎兩碗芝麻,同其他吉列店一樣都有芝麻磨,但我感覺呢間店既芝麻同其他吉列店唔同,呢間店既芝麻係熱既,磨既時候真係香好多,過左十分鐘到,有野食啦^^什菜餅同薯蓉餅都唔錯,之後到主菜了,比我想像中好,芝士豬扒真係值得一讚,好有口感,好滿足菜絲都ok,加沙律汁食好味,我同男友都食左好多^^值得一提既係,呢間店既店員真係好主動,添茶添菜好密,往往飲左幾淡茶,就已經有店員會加茶,真係好難得,雖然吉列店我試過好多,但呢間真係令人有驚喜,以咁既服務同食物質素,已經足以令人再次光顧,以後食飯又多一間令我選擇既餐廳^^
呢間餐廳係我第一次黎,因為男友話想試下食芝士豬扒
,滑蛋豬扒
呢個都唔錯
,什菜餅,薯蓉餅同一口芝士
GOOD
好香既芝麻