2024-10-18
係銅鑼灣行街,意外地發現左呢間burger店,環境優雅,供應既burger同菜式都十分驚喜。我點咗三款主打餐點:🐻Mega Cheese Burger、🐻Portobello Cheese Burger 和 🐻Truffle Cheese Fries。🐻Mega Cheese Burger係個特大份量既芝士牛肉漢堡,厚實多汁既牛肉餡配上香濃熔岩般既芝士,再加上新鮮蔬菜,咬落去滿滿嘅肉汁芝味,令人回味無窮,而且貼心咁將個漢堡切開方便入口.🐻Portobello Cheese Burger依款採用烤大菇作為漢堡胚,口感獨特而又十分美味。烤菇片鮮嫩多汁,香味與牛肉同芝士完美融合。🐻 Truffle Cheese Fries香酥可口既薯條淋上黑松露醬和融化既芝士,係完美既配搭!薯條本身炸到恰到好處,外酥內軟,再配上濃郁既黑松露香氣同絲滑既芝士醬,簡直係讓人難以抗拒既組合。每一道菜式都好有驚喜,不論是食材既新穎組合,還是每道菜既精湛烹飪技術,都非常之好丫。
🐻Mega Cheese Burger
🐻Portobello Cheese Burger