餐廳: 壹.01
資訊:

呢間店內燈光都幾充足光2人枱既坐位坐得都不算迫而且便當種類都算幾多選擇所以人流都算幾多服務員態度都幾好抹枱, 對應都好有效率而且都有禮價錢真係抵食份量整體都俾得好大方2:30PM 會有9折, 也不用加一同朋友食到飽飽都係未到200➽邪惡蛋之戀(芋泥肉鬆蛋卷)$39 🉐這個配搭好食芋泥本身做得粉淋, 而甜, 口感好食配埋肉鬆同雞蛋, 整體都好夾➽101 芒果魯肉飯 $58 🉐睇MENU 時佢都自己話「睇落小奇怪, 食落好和諧」可能本身我都幾喜歡食芒果, 而且佢用既芒果肉整體都算甜所以配落魯肉度都唔錯甜甜地加埋魯肉肥肥地既混合, 我個人係幾喜歡既➽蜜汁台灣腸 $15 🉐這個腸幾好食蜜汁甜甜地好食, 而且佢炸得夠脆邊所以唔錯➽蘇子青瓜手撕雞 $25這是凍食的份量也是挺多味道方面可以再入味更多及加多一D 汁, 就更好了➽全手作芋頭鮮奶(中) $24 🉐要讚下佢地做芋泥做得真係幾好食佢地將好粉甜身既芋頭肉放入鮮奶度, 好食而且芋泥量好多, 差不多有接近半支既份量配合滑既鮮奶, 係幾好飲不過最尾要好用力咁吸食D 芋泥肉, 不然好多留係底, 哈哈➽花雕醉雞腎 $32份量好多是帶有輕微既酒味整體味道也
呢間店內燈光都幾充足光
2人枱既坐位坐得都不算迫
而且便當種類都算幾多選擇
所以人流都算幾多

服務員態度都幾好
抹枱, 對應都好有效率
而且都有禮

價錢真係抵食
份量整體都俾得好大方
2:30PM 會有9折, 也不用加一
同朋友食到飽飽都係未到200
➽邪惡蛋之戀(芋泥肉鬆蛋卷)$39 🉐
這個配搭好食
芋泥本身做得粉淋, 而甜, 口感好食
配埋肉鬆同雞蛋, 整體都好夾
➽101 芒果魯肉飯 $58 🉐
睇MENU 時佢都自己話「睇落小奇怪, 食落好和諧」
可能本身我都幾喜歡食芒果, 而且佢用既芒果肉整體都算甜
所以配落魯肉度都唔錯
甜甜地加埋魯肉肥肥地既混合, 我個人係幾喜歡既
➽蜜汁台灣腸 $15 🉐
這個腸幾好食
蜜汁甜甜地好食, 而且佢炸得夠脆邊
所以唔錯
➽蘇子青瓜手撕雞 $25
這是凍食的
份量也是挺多
味道方面可以再入味更多及加多一D 汁, 就更好了
➽全手作芋頭鮮奶(中) $24 🉐
要讚下佢地做芋泥做得真係幾好食
佢地將好粉甜身既芋頭肉放入鮮奶度, 好食
而且芋泥量好多, 差不多有接近半支既份量
配合滑既鮮奶, 係幾好飲
不過最尾要好用力咁吸食D 芋泥肉, 不然好多留係底, 哈哈
➽花雕醉雞腎 $32
份量好多
是帶有輕微既酒味
整體味道也不重不咸
如果佢可以把雞腎切片就更好了, 因為原隻的雞腎太大件了
細片細片食會更享受
2022-09-09
$96.5 (晚餐)