2018-11-05
<經濟實惠味道好既任食韓燒>😄今日黎到 呢間東大門韓燒 坐位舒服 寛闊 有長枱有卡位 播住韓國歌😄 任食每位188 蚊 但性價比高 食物種類多 除左有任點 既 豬牛羊雞 魷魚 金菇 腸等等既食物外 仲有 d加錢食物 好似28 蚊既豆腐湯 要黎燒烤既厚切午花腩 都係一個好好既選擇黎😄 1 食店既通風系統好好 一路燒 d煙都吸得好快 因為太多野食 講唔哂 個人覺得燒牛脷夠薄同爽口 🐮八爪魚仔都好夠彈牙 豬頸肉夠哂彈牙🐷而 牛肉都好煙靭 juicy 🐮 整體十分唔錯 而且每人都有一份新鮮甜既海蝦同蜆🦐 好新鮮 正 跟住因為為食既關係點左 28 蚊既厚切五花腩 🐷 好厚切 一路煎至金黃色 好香脆 juicy用生菜包住點埋茄汁好味😍2. 出面可以拎既食物有好多選擇😄 有鳳爪 春卷 三文魚 炒飯 炒粉絲 選擇好多 😃 而且有各式汽水 飲品 任拎 仲有啤酒 抵食抵飲🍺 🍴韓式豆腐辣湯 28 蚊 🌶 湯低落足料 好多滑豆腐 仲有好多菜 有 d似羅宋湯既口味 酸辣度夠。又帶 d甜 入面仲有少少豬腩肉 🐷夠哂豐富 🍴甜品唔知點解韓燒會有泰式甜品 但味道唔錯😄 有楊枝甘露糕 都幾甜酸開
<經濟實惠味道好既任食韓燒>😄
🍴韓式豆腐辣湯 28 蚊 🌶
🍴甜品
唔知點解韓燒會有泰式甜品 但味道唔錯😄 有楊枝甘露糕 都幾甜酸開胃 仲有甜椰汁糕 同咪芒果糯米飯 估唔到 d糯米飯都幾香甜軟熟 以任食黎講十分唔錯🍚😃
Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#東大門韓國料理
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5 樓
~~~~~~~~~~~~