2024-11-26
見到新開任食海鮮梗係即刻去試吓啦!真係要預早book位因為真係超多人🥹-我哋今日係九點入座$288任食兩小時,位置都好闊落~-鍋底可以加少少錢轉鴛鴦鍋,有幾個款可以揀👍🏻尤其鍾意佢個喇沙鍋,喇沙味香得來又唔會搶咗海鮮嘅味道💕-超多醬油配料可以揀,最鍾意就係花椒油🤩之前喺大陸打邊爐都好鍾意呢一隻味道,終於有餐廳有好開心😆-出邊有新鮮嘅海鮮可以自己撈,今次佢就見到有蟹、螺、青口、鮑魚、幾款蜆同蝦😋有啲蝦跳得好快撈都撈唔切🤣仲會不停補海鮮!無限量咁任撈❣️之後就可以成桶俾員工佢就會幫我哋清洗海鮮🥰生蠔就喺另一邊度夾,超肥美又大隻💕-另外佢都會好似其他放題咁出邊有好多小食飲品、酒精類飲品、打邊爐配料、甜品仲有我最愛既榴槤😍-而裏面可以叫牛,仲有和牛🥹,仲有啲小食炸物超正,都係超多款食😋呢個價錢真係抵玩🫶🏻-同埋呢個收碟同倒垃圾超快手,會行好多轉,所以真係唔怕拎好多嘢食🤪
我哋今日係九點入座$288任食兩小時,位置都好闊落~
鍋底可以加少少錢轉鴛鴦鍋,有幾個款可以揀👍🏻
尤其鍾意佢個喇沙鍋,喇沙味香得來又唔會搶咗海鮮嘅味道💕
超多醬油配料可以揀,最鍾意就係花椒油🤩
之前喺大陸打邊爐都好鍾意呢一隻味道,終於有餐廳有好開心😆