2024-02-02 31 瀏覽
呢間舖新開唔算多人,坐得舒服又唔洗同人爭,已經約好團年飯係度再食!尼度勁多台式小食揀!每樣要d~紫薯波波、炸甜不辣條、炸地瓜條同酥炸排骨,估唔到每一樣都好香脆美味紫薯波波勁煙韌香糯,甜不辣酥脆可口,地瓜條甜而不膩,酥炸排骨肉質嫩滑,全部可以encore!! 仲有珍珠奶茶可以嗌,未正式打邊爐已經半飽 佢哋嘅湯底好多選擇,選擇困難症最後揀咗比較特別嘅海膽白麵豉湯底,海膽唔突出但麵豉味道濃郁又滋味十足!Plan A 只有美國黑安格斯牛板腱同美國豬梅肉提供,2款賣相都唔錯,貴d嘅plan會有多d肉類款式選擇,下次再試另外叫咗鴨血拼花雕雞,鴨血不過不失,花雕雞味道更加鮮美,充滿酒香!店內自助食品款式都算多最驚喜係甜品!朱古力雪糕窩夫,勁好食!我哋share食咗3個~一定要留胃口食!!最後尼個價錢CP值好高,因為提供埋啤酒任飲!其他飲品種類都好特別,間舖都幾有心思~

仲有珍珠奶茶可以嗌,未正式打邊爐已經半飽

店內自助食品款式都算多