2021-11-29
又一間一直想試既任食燒肉,係牛大人既姊妹分店,都好有諗頭,一邊線做任食火鍋,一邊線做任食燒肉,滿足唔同人所需! 澳洲M5和牛吃到飽 $358起有唔同價位嘅任食,我哋揀咗最高級呢一款M5和牛! 自助區有蔬菜、自調櫻花蝦拌飯及飲品,飲品區。搵到牛大人嘅踪影,最受歡迎嘅自家製冷泡菜呢到都搵到,仲有蕎麥同玄米茶添! 燒肉多達81款食物,重點係啲野食高質!先講主角澳洲M5和牛,紋路清晰,顏色鮮紅,最欣賞係佢每款牛都會放張紙係上面知道係咩肉。先試澳洲M5和牛,牛味極濃,油脂感都好重。而家安格斯牛小排,肥瘦均勻啲。而牛肋條食落去係油脂咁最重嗰一隻肉。強烈建議大家兩個都要試勻晒。雞肉事前醃得好入味,不過就要小心啲好易燒燶。而海鮮方面,蝦同扇貝都好夠份量,蝦肉好彈牙,扇貝encore左幾次! 蔬菜蔬菜區放哂會喺雪櫃對面自取,呢樣比較好,始終想食幾多就自己拎,款式選擇都好大路,香港人最鍾意食嗰幾樣都齊哂。呢度用中火慢慢燒,就啱啱好啦。 甜品甜品四款揀一款,強烈大家揀芋圓,一嚟佢係限定,二來碗芋圓係高質!
澳洲M5和牛吃到飽 $358起
有唔同價位嘅任食,我哋揀咗最高級呢一款M5和牛!
自助區
燒肉