2021-07-11 105 瀏覽
環境方面呢度主要以卡位為主所以坐得都好舒服,好啱同friend嚟,又有啤酒飲🤪 晚市嘅燒肉放題有幾個唔同餐揀,我哋今次揀左c餐,包埋一個安格斯牛拼盤、刺生、仲有海鮮,同其他都可以任叫。佢呢個牛拼盤嘅肉都係比較高質,有牛舌、牛柳粒等等肉嘅唔同部位。呢度海鮮全部都幾新鮮,個鮑魚同大蝦都超鮮甜,仲有個燒蟹膏都好濃蟹膏味!喺追加配料方面個人推介台灣腸,甜蛋,帆立貝,牛舌都唔錯😍😍佢個帆立貝呢啲佢會有一個錫紙兜然後入邊有啲牛油,自己仲可以加啲蒜頭落去佢更加香。我最鍾意佢呢度有好多款茶揀仲要冇糖嘅!呢個烏龍蜜桃茶都幾Fresh. 最後就係佢呢度嘅雪糕一定要食榴槤雪糕, 超濃榴槤味🥺🥺店員話佢地而家做緊六周年優惠,好似個名有同音字可以免費食燒肉,問我有冇fd叫佢地後食🤪。

喺追加配料方面個人推介台灣腸,甜蛋,帆立貝,牛舌都唔錯😍😍

最後就係佢呢度嘅雪糕一定要食榴槤雪糕, 超濃榴槤味🥺🥺