2019-08-22 187 瀏覽
同事介紹嘅呢間邊爐放題好!正!呀!$188一位,任飲任食!打邊爐前可以任食雞煲或者卜卜蜆,之後再揀湯底打邊爐,仲有一人一隻金蒜咸蛋蒸扇貝,一碟本地手切牛頸脊,同好多款火鍋配料任食同飲品任飲!自助醬料區企理乾淨👍🏻除咗芫荽/葱/生蒜/炸蒜/指天椒,仲有香芹!任食火鍋配料選擇多!丸類,肉類包括豬/牛/羊/魚,內臟,雲吞餃子,粉麵,豆製品,雜菌,蔬菜等,超過60款!汽水,茶,無汽飲料均有免費供應。金蒜咸蛋蒸扇貝味道新鮮,肉質彈牙,配上惹味咸蛋黃更顯鮮味。雞煲就食得多,既然呢到有卜卜蜆任食,就緊係食卜卜蜆啦!蜆肉隻隻飽滿,冇沙,鮮甜;卜卜蜆用上雞煲辣汁,香濃惹味!一粒一粒食好過癮,我地食哂再加咗一煲,則係我地平均一人食咗一煲😂🙈食夠卜卜蜆我地就轉湯底打邊爐,我地清清地揀咗個皮蛋芫荽湯。本地手切牛頸脊呈現雪花狀,油脂分佈平均,入口嫩滑,牛味濃郁,油脂甘香,肉質彈牙,口感絕不肥膩。火鍋配料款款都唔錯,特別係炸魚皮好酥脆,就咁食都好好食🤤呢次嘅放題絕對係性價比高之選!未埋單已經打算約多幾個同事再返嚟食過!
同事介紹嘅呢間邊爐放題好!正!呀!
自助醬料區企理乾淨👍🏻
除咗芫荽/葱/生蒜/炸蒜/指天椒,仲有香芹!

任食火鍋配料選擇多!

汽水,茶,無汽飲料均有免費供應。

金蒜咸蛋蒸扇貝味道新鮮,肉質彈牙,配上惹味咸蛋黃更顯鮮味。

雞煲就食得多,既然呢到有卜卜蜆任食,就緊係食卜卜蜆啦!

食夠卜卜蜆我地就轉湯底打邊爐,我地清清地揀咗個皮蛋芫荽湯。

火鍋配料款款都唔錯,特別係炸魚皮好酥脆,就咁食都好好食🤤
2019-08-13