2021-02-18
每次經過屋企附近,經常見到人頭湧湧,今日約咗幾個朋友一齊嚟玩,大家都興起想食熱狗,梗係介紹呢間知名黃店!我哋總共叫咗四個餐,有兩個係火炙芝士辣肉醬熱狗 入面有芝士、辣肉醬、洋蔥、黃芥末、荷蘭腸等等材料 連男人都覺得好大份,食到好飽 你覺得芝士好香好濃郁,肉醬就好Juicy 腸仔真係荷蘭腸,唔係普通廚師腸 而我同老公就叫咗士林原味熱狗,入面有茄汁、黃芥末、燒烤汁、酸瓜醬、芝士粉、匈牙利腸 覺得個名好特別、諗緊係咪同台灣士林腸有關,即刻諗起士林夜市添 呢款熱狗嘅燒烤汁都幾香,仲有啲黑椒喺度 亦都非常嘢未,食完一啖接一啖,大份到食唔晒,俾咗三份一老公食因為呢個餐仲可以加$12加任何小食或飲品 我哋揀咗薯條、粟米、同一啲汽水 最後薯條食唔晒添,價錢都係$44至$54之間 性價比極高,下次一定要再支持!!🤩