餐廳: 太興 (瑞生樓)
資訊:

餐廳: 太興 (瑞生樓)
資訊:

2017-08-12 442 瀏覽
今日(12-8-2017 Sat)同老公買餸前食早餐,行經o既食肆都好多人,我o地最後決定o黎呢o度食,等o左5分鐘至有位,但原來一直都有,只係收鋃同入面職員冇溝通,但o個位o岩o岩o係廚房門口,所以都幾熱.坐低研究o左好耐,老公決定要$34.00o既自家製糯米雞,點知賣晒.我就要$34.00o既香煎雞扒拼香草腸配鬆脆多士,加$8.00要鹹檸檬七喜.之後老公改要$34.00o既頂級午餐肉滑蛋公仔麵,飲凍奶茶.但o左7分鐘,老公o既頂級午餐肉滑蛋公仔麵先到o黎,之後係我杯鹹檸檬七喜到o黎, 鹹檸檬係一隻,所以好夠味,冰亦都夠多,所以都好夠凍.再等多陣,我o既香煎雞扒拼香草腸配鬆脆多士到o黎,香草腸味道唔太濃又唔太鹹,舒服;雞扒上面o係黑椒汁,唔辣反而有啲甜,我唔係幾鍾意;雞扒唔厚;多士冇烘過火,口感亦正常.而老公o既頂級午餐肉滑蛋公仔麵呢,同以前o黎過一樣,咩鬼頂級午餐肉,咪同普通o既差唔多;而滑蛋就真係好滑;公仔麵我就冇試到.而佢杯凍奶茶呢,滑同茶味係有,但奶味重啲.食完個餐後,覺得唔係好夠,於是叫多個小食補充,老公揀$25.00o既鮮油西多士.就叫呢個啦.又等o左7分鐘,西多士至到o

但o左7分鐘,老公o既頂級午餐肉滑蛋公仔麵先到o黎,
頂級午餐肉滑蛋公仔麵
之後係我杯鹹檸檬七喜到o黎, 鹹檸檬係一隻,
鹹檸檬七喜
所以好夠味,冰亦都夠多,所以都好夠凍.

再等多陣,我o既香煎雞扒拼香草腸配鬆脆多士到o黎,
香煎雞扒拼香草腸配鬆脆多士

;公仔麵我就冇試到.

而佢杯凍奶茶呢,
凍奶茶
滑同茶味係有,但奶味重啲.

食完個餐後,覺得唔係好夠,於是叫多個小食補充,老公揀$25.00o既鮮油西多士.就叫呢個啦.又等o左7分鐘,西多士至到o黎,
鮮油西多士
嗅到新鮮炸o野o既香味,而顏色覺得深o左啲.搽o左牛油後切開睇,裡面冇花生醬,
冇花生醬o既鮮油西多士
o衣o家啲西多士冇花生醬o既咩?

加埋糖漿食,覺得蛋漿唔夠,口感OK o既.但咁樣就$25.00,未免有點兒那過囉.

味道係3.4分

服務:
我o地研究menu太耐,女侍應都好耐至走o黎問我o地落單未,呢個都幾適當.

環境係2.5分
2017-08-12
5 分鐘 (堂食)
$52 (早餐)
  • 滑蛋