2021-09-05 136 瀏覽
生日諗住食餐好,之前喺網路上見到網路小說家藍xx介紹,講到好好味,諗住生日試吓,點知中咗大伏!!!我男友在三星期前book位,要求安排安靜的角落位置,當時book位同事沒有回應,直到當天再次詢問,才講大話說有其他人早於我們book了那張枱,點解我咁講?因為直到我食完成餐飯,嗰張corner枱都係冇人坐。而且服務員亦無法指出嗰張枱係幾時book同book咗幾點?過程中顯得十分沒有交帶亦沒有很好的解釋!敷衍了事!之後,諗住野食好味就算啦, 一心去係諗住食卡邦尼意粉,點知意粉上咗嚟超級無敵咸!完全冇蛋黃味,意粉亦非常之難食,以手打意粉來說,實在太軟及沒有咬感!非常失望!另一個番茄海鮮意粉更差…..成個意粉沒有味道,意粉又係軟綿綿。最慘嘅係海鮮有四舊蜆兩隻帶子,帶子居然係軟爛的,一食就知係唔新鮮既帶子!!!當刻實在超級震驚!因為我唔係食緊五十蚊既茶餐廳意粉,係食緊一個要兩百蚊既意粉!海鮮意粉,意粉無味,海鮮腥爛唔新鮮,真係唔知點煮出來,同好意思收呢個價!?整體以言,服務差,野食差,相信會覺得好食既一係味覺有問題,一係就受人錢財啦⋯⋯

番茄海鮮意粉
卡邦尼意粉