2022-08-17 97 瀏覽
星期五下晝holiday mode🤭經理帶左我落樓下食下午茶😌Trois cafe係中建大廈1樓,個裝修都幾靚架,行少女感覺啲梳化都用淡粉紅色~好靚啊!入去就會見到雪櫃同甜品櫃,當中最吸引我既係當然係甜品啦,🍪呢度有曲奇櫃,有唔同軟曲奇簡番🤣不過最近keep緊fit 就簡左個健康之選~原味燕麥杯💕我最中意食士多啤梨架啦,最面有三粒大大粒係面,燕麥食落係少少脆口又唔會過甜😋岩晒我經理就叫個芒果果麥布丁杯,佢係最底芒果蓉,中間就係yogurt加左燕麥,最上面就有粒粒芒果肉,經理話食落好清新,啲芒果又唔酸,幾好食~等我下次都試下呢個先打工仔可以忙裡偷閒,落去叉叉電食個輕下午茶,呢啲啲甜品係一個幾好幾選擇🤣