2020-10-11
週末自助早午餐, 主要分1)自助餐早午餐跟主菜&餐飲; 2)自助餐only.我們看完自助餐食物後, 決定只叫自助餐only, 因為眼見的食物好豐富, 覺得食完應該都好飽😅一張大長枱兩邊放滿各式各樣的沙律(華爾道夫沙律, 芥辣薯仔🥔沙律, 🥦🧅西蘭花紫洋蔥沙律, 🧀🍅芝士蕃茄沙律, 無花果豆角鴨胸沙律, 螺絲粉鴨胸沙律, 紅菜頭車厘茄沙律, 🥗凱撒沙律........) 還有前菜凍蝦🦐, 焗釀蕃茄🍅, 🧀芝士西葫蘆瓜🥒, 蟹子沙律餅乾, 芝士忌廉磨菇🍄, 🌽粟米忌廉湯等等沙律前菜食材都好新鮮, 多種沙律醬任君選擇👍凍蝦都ok蟹子沙律餅乾好味👍粟米忌廉湯味道普通另外還有凍肉冷盤, 🧀芝士拼盤🐂牛肋肉&🐑羊鞍肉目測肉質超乾, 完全不吸引. 席間有朋友食完, 食後感如我所料😅甜品&生果區🥥🍍椰子菠蘿慕斯杯, 忌廉泡芙, 🍓士多啤梨慕絲蛋糕, 意大利芝士餅🥧& 🍇🍈🍉🍍鮮什果切粒. 各種甜品味道可以, 餐後一點甜😚當我食完三碟食物, 一碗忌廉湯&甜品都非常飽😋 今次埋單朋友用商場優惠券, 每食滿$100扣減$50, 埋單每人只需$160/位, 超抵食🤭🤭
沙律前菜食材都好新鮮, 多種沙律醬任君選擇👍
凍蝦都ok
蟹子沙律餅乾好味👍
粟米忌廉湯味道普通
另外還有凍肉冷盤, 🧀芝士拼盤
🐂牛肋肉&🐑羊鞍肉
目測肉質超乾, 完全不吸引.
席間有朋友食完, 食後感如我所料😅
甜品&生果區