餐廳: 牛涮鍋
資訊:

餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2017-09-29 3372 瀏覽
我一直以黎都係牛涮鍋既粉絲貪佢任食得黎,食物款式算多同埋平均,而且舖面乾淨同埋服務良好俾著係星期六日實排晒長龍架,不過今次係閒日黎食,即刻有位我地叫左最平而又有牛肉食既果個套餐:美國進口牛肉放題 $168/人。我成日都食依個套餐架,因為覺得性價比高,而佢亦都有好多其他放題套餐俾人選擇,主要係以牛肉嘅質素黎分級。湯底方面我哋揀咗骨膠原豬骨湯同埋蕃茄濃湯趁啲肉類仲未送上來,我哋出咗去自助火鍋配料區嗰度夾食物先,食咁多肉要食返啲蔬菜先可以見到食物都好似幾新鮮同埋乾淨我特別推介依度嘅拉麵,性質係幾彈牙架烏冬同埋豆腐都係火鍋必備終於到主角牛肉黎啦,睇落都算幾靚除咗牛肉之外,套餐其實仲包埋任食豚肉同埋雞肉,雞肉係採用雞脾肉,肉質鮮嫩煲湯好快就滾啦,由於啲肉好薄嘅關係,落鍋大概等10秒都已經好熟架啦出面仲有自助甜品吧俾你任食甜品,有雪糕、泡芙同埋蛋糕等等必食推介係依個和風麻薯餅,最好食係朱古力味同埋綠茶味以任飲任食嘅火鍋來計,食物質素不錯而整體服務良好,每人加埋一先$185左右,如果做埋會員仲有9折間中黎食下係十分okay架
我一直以黎都係牛涮鍋既粉絲

俾著係星期六日實排晒長龍架,不過今次係閒日黎食,即刻有位
湯底方面我哋揀咗骨膠原豬骨湯同埋蕃茄濃湯
可以見到食物都好似幾新鮮同埋乾淨
我特別推介依度嘅拉麵,性質係幾彈牙架
烏冬同埋豆腐都係火鍋必備
終於到主角牛肉黎啦,睇落都算幾靚
出面仲有自助甜品吧俾你任食甜品,有雪糕、泡芙同埋蛋糕等等
必食推介係依個和風麻薯餅,最好食係朱古力味同埋綠茶味

間中黎食下係十分okay架