2023-02-06 1890 瀏覽
🌸. 🤤高質松葉蟹2人餐*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧南豐大廈是一幢位處中環商區核心地段的高端商業大樓🫶🏻而呢到對我嚟講亦不陌生,因為太多好西🤤我同寶兒嚟到真係食蟹都食到醉⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄我地叫香辣松葉蟹雜錦安格斯牛肉鍋·2人前 單品$750 會席$950高質食物優質服務🤤呢到有服務員會幫你煮埋😍🌈秘製香辣地雞湯💕(我地簡咗唔辣)首先會比一碗清湯你品嚐秘製雞湯清甜味道💕*前菜/沙律*牛油果野菜沙律 或 🌈味醂雞泡魚乾💕🫶🏻雞泡魚乾味道非常鮮美😋油脂清香*一品料理*🌈關東煮💕 或 手工泡菜吸收了滿滿的高湯汁,口感軟糯,味道鮮甜*主菜*🌈日本松葉蟹💕口感結實,甘甜鮮味😋正到暈系列🌈美國安格斯牛肉💕肉質鮮嫩富口感、牛味濃郁😋 🌈黑豚肉💕味道鮮美,肉質鮮嫩鬆軟🌈 日本蛤 💕肉身飽滿,肉質細嫩軟嫩,味道濃郁甘甜😋正🌈自家制免治雞肉丸💕嫩滑彈牙🌈日式野菜💕野菜索哂啲湯好正🫶🏻*🌈雜炊💕或烏冬*今日來點特別吃呢個雜炊😋到最尾雞湯味道有點濃縮😙如果食烏冬應該更好味🌈是日甜品💕抹茶蕨餅🙈冰涼又口感滑滑🌸會席可加$30換購ORI
🌸. 🤤高質松葉蟹2人餐*𖥧𓇣
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊

南豐大廈是一幢位處中環商區核心地段的高端商業大樓🫶🏻
而呢到對我嚟講亦不陌生,因為太多好西🤤
我同寶兒嚟到真係食蟹都食到醉⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄
我地叫香辣松葉蟹雜錦安格斯牛肉鍋·2人前

單品$750 會席$950

高質食物優質服務🤤呢到有服務員會幫你煮埋😍

🌈秘製香辣地雞湯💕(我地簡咗唔辣)

首先會比一碗清湯你品嚐秘製雞湯清甜味道💕

*前菜/沙律*
牛油果野菜沙律 或 🌈味醂雞泡魚乾💕
🫶🏻雞泡魚乾味道非常鮮美😋油脂清香

*一品料理*
🌈關東煮💕 或 手工泡菜
吸收了滿滿的高湯汁,口感軟糯,味道鮮甜

*主菜*
🌈日本松葉蟹💕
口感結實,甘甜鮮味😋正到暈系列

🌈美國安格斯牛肉💕
肉質鮮嫩富口感、牛味濃郁😋

🌈黑豚肉💕
味道鮮美,肉質鮮嫩鬆軟

🌈 日本蛤 💕
肉身飽滿,肉質細嫩軟嫩,味道濃郁甘甜😋正

🌈自家制免治雞肉丸💕

今日來點特別吃呢個雜炊😋
到最尾雞湯味道有點濃縮😙如果食烏冬應該更好味

🌈是日甜品💕
抹茶蕨餅🙈冰涼又口感滑滑

🌸會席可加$30換購ORION生啤一杯(330ML)
最多可換購兩杯🍻

😋另外我叫咗一杯乳酸👍🏻

𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝
#中環 #日本菜 #火鍋 #海鮮
➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿