2023-10-17
Weekday即興喺深水埗Dinner,Walk-in呢間喺「日啡夜酒」既餐廳😆原來係樂隊Kolor開的,睇到postersss同有TONICK x KOLOR無雙cocktail,粉絲應好興奮🥳成晚聽住廣東歌,逢星期日仲有live喺「醉醒」霓虹燈牌前busking,有feel有feel🔥仲好想試埋佢啲dessert cocktail!係以中式糖水命名,有豆腐花、芝麻糊、紫米露同楊枝甘露🤩立即收入二訪list⭐---🔸唔係章魚燒賣 $58個名咁搞笑當然試試佢,原來係用章魚燒嘅醬配炸燒賣😆又幾夾喎,兩個人食一兜夠曬!-🔸青醬芝士脆薯條 $70覺得呢個薯條好好食!佢青醬係另外上的,問佢拎得個茄汁多個口味🤭滿滿嘅芝士撒上熱辣辣既香脆薯條,呢個份量食到我哋好滿足😋-🔸明太子蟹籽意粉 $118好味creamy的但鹹咗啲啲🫣---🍽️ OHM Industries @ohm_industries {連加一,二人共$271}#sis深水埗 #深水埗美食 #日啡夜酒#hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相機食先 #香港 #平
---
🔸唔係章魚燒賣 $58
🔸青醬芝士脆薯條 $70
🔸明太子蟹籽意粉 $118
好味creamy的但鹹咗啲啲🫣
---
{連加一,二人共$271}
#sis深水埗 #深水埗美食 #日啡夜酒#hkfood #hkfoodie #eat #food #dessert #美食 #香港美食 #相機食先 #香港 #平民美食 #sisterfoodcourt