2021-03-15
臨上堂前搵附近一間cafe食點東西,點知發現好西,6半準時開門入場,望落環境唔錯有氣氛仲有巧多模式tem目測海賊鬼滅係我識的樓上店地方幾大下,疫情局限前應該坐到25-30人,見到店家有寫明星期六仲有live show tem. 叫左個安格斯烤菇牛肉漢堡set $118,我最喜愛的大啡菇菇配juicy牛牛,match到呢~但對男士黎講個包會細左d, 粗薯條諗起burger king 個款仲要幫你走埋鹽幾sweet sweet 凍朱古力上面個層邪惡的甜甜cream配用黑朱,朱味濃(估75%黑朱古力)先微苦後回甘。北海道蜜桃雪葩$58雖然轉左做蘋果但食落出乎意料之外,爽甜的蘋果肉搭入口即溶的蘋果味雪芭like it~期待試桃中,勸喻趕時間人士要考慮試唔試啦~因為它要解下凍至分解到佢地,唔係好似我咁,一言難切仲唔小心變全場焦點