2019-06-18
係美孚探完朋友, 附近搵間餐廳dinner, 舖面就無乜特別, 但係食物質素有驚喜喎! 魚生刺生都好新鮮, 招呼都好好. 可能我地早黎, 唔使等位, 坐左一陣已經full左.東京什錦魚生盛, 有三文魚, 油甘魚, 帆立貝, 甜蝦, 象拔蚌. 三文魚, 油甘魚同埋帆立貝都好厚, 正! 象拔蚌又爽又脆.特上時令豐州手握雜錦壽司盛, 有三文魚, 油甘魚, 帆立貝, 吞拿魚, 和牛, 甜蝦, 劍魚, 海膽, 都好鮮味, 最窩心係我地無食個蝦頭, 以為會掉喇, 點知佢地攞左個蝦頭去炸, 炸到脆卜卜, 成隻食晒!鐵板金蒜安格斯牛肉眼定食, ok喇, 一個牛扒定食, 不過包埋一隻新鮮生蠔, 唔錯.最尾仲有個老闆自家製南瓜露, 南瓜好香, 成碗嘢都好滑, 可能加左奶呱.
係美孚探完朋友, 附近搵間餐廳dinner, 舖面就無乜特別, 但係食物質素有驚喜喎! 魚生刺生都好新鮮, 招呼都好好. 可能我地早黎, 唔使等位, 坐左一陣已經full左. 東京什錦魚生盛, 有三文魚, 油甘魚, 帆立貝, 甜蝦, 象拔蚌. 三文魚, 油甘魚同埋帆立貝都好厚, 正! 象拔蚌又爽又脆. 特上時令豐州手握雜錦 壽司盛, 有三文魚, 油甘魚, 帆立貝, 吞拿魚, 和牛, 甜蝦, 劍魚, 海膽, 都好鮮味, 最窩心係我地無食個蝦頭, 以為會掉喇, 點知佢地攞左個蝦頭去炸, 炸到脆卜卜, 成隻食晒! 鐵板金蒜安格斯牛肉眼定食, ok喇, 一個牛扒定食, 不過包埋一隻新鮮生蠔, 唔錯. 最尾仲有個老闆自家製南瓜露, 南瓜好香, 成碗嘢都好滑, 可能加左奶呱.