呢間Rimi Cafe真係好正啊!今次嚟食嘅主打係佢哋嘅二人餐,其中有德國腸拼盤同卡邦尼意粉。啲食物唔單止好味,仲有啲特別嘅元素,真係令我印象深刻!首先,餐廳其中一邊係party room,佢哋提供咗桌遊,特別適合情侶共進晚餐。環境都好優美,好適合打卡,相片一定好靚!真係個好浪漫嘅用餐地方。而德國腸拼盤真係出色到爆!佢哋用咗好多唔同種類嘅香腸,每一隻都有佢獨特嘅風味。食落去,啲肉質鮮嫩多汁,香氣四溢,真係好正!真係好難相信喺旺角咁鬧市嘅地方,可以食到咁中環級數嘅西餐!而且價錢都好合理,物超所值!卡邦尼意粉亦都唔遑多讓,個醬汁濃郁順滑,配埋啲煙燻火腿同蘑菇,味道層次分明。意粉煮得剛剛好,彈牙又香口,每一口都好滿足!總括嚟講,Rimi Cafe係一間非常值得推薦嘅餐廳!唔單止食物好味,環境又浪漫靚麗。而且佢嘅德國腸拼盤真係正宗到爆,好驚喜!加埋啲合理嘅價錢,真係令人心滿意足嘅用餐體驗!

2023-09-18