估唔到呢間四季文昌主打係打邊爐既餐廳竟然有午市套餐,仲要幾好味添,價錢又唔貴平靚正呀首先我地每人嗌左一嗰餐,然後就share黎食,樣樣都可以試下我哋嗌左雞扒蛋包飯🥚叉燒炒蛋飯🍳海南雞飯🍚籠仔蒸腩肉籠仔蒸門鱔午市送埋野飲既,有唔同款式既梳打啦,柚子茶,奶茶等等首先每人一宗燉湯,好滋潤好足料,今次係合掌瓜雪耳雞湯然後飯到啦,蛋包飯絕不欺場呀,蛋係炒得滑既,雞扒有三塊既,嗰黑椒汁唔錯,好送飯呀不過個叉燒炒蛋飯就有啲失望,因為個蛋煎得過熟,叉燒唔太新鮮既至於個主打海南雞,賣相好靚仔,海南雞放咗係個蒸籠度,哩嗰包裝好精緻,加分既!海南雞好有雞味,呢度果然主打食雞呀下至於兩款龍仔蒸飯都係好味同出色嘅,個份量都幾大,最後捧住個肚走啦💕💕合掌瓜雪耳雞湯💕💕雞扒蛋包飯💕💕海南雞飯💕💕腩南龍仔蒸飯💕💕籠仔蒸門鱔💕💕叉燒炒蛋飯
平靚正呀
我哋嗌左雞扒蛋包飯🥚叉燒炒蛋飯🍳海南雞飯🍚籠仔蒸腩肉
籠仔蒸門鱔
午市送埋野飲既,有唔同款式既梳打啦,柚子茶,奶茶等等
首先每人一宗燉湯,好滋潤好足料,今次係合掌瓜雪耳雞湯

💕💕合掌瓜雪耳雞湯

💕💕雞扒蛋包飯