2020-04-04
如果唔係聽過有朋友泥食過話唔錯,都唔知原來呢度有得食串燒係入面望岀去先發現岀面就係旺角東行去旺角個條天橋,平時係岀面行都發現唔到呢度😂疫情關係一入到去就探熱加店內提供酒精搓手液枱之間都搵塊板隔住店舖位置就唔算太大,我哋去時都只係得一枱客所以都揀咗最入泥坐,不過後尾發現d板有少少阻住咗d光,睇嘢變到勁暗食物款式唔多但勝在岀色依家有個338套餐,都幾抵食店員會介紹一下點餐紙而且都好nice牛魔王就緊係要試哂2款牛M5和牛柳同牛小排和牛柳好柔,好淋,好有牛香,好juicy牛小排相對上d肉就實d,但都好有牛味part B揀咗2款雞翼蜜糖炸雞中翼,有拉絲嘅效果,甜甜哋,炸雞翼好滑韓式甜辣炸雞中翼,食頭1,2啖都係覺得甜甜哋,諗住佢一d都唔辣,點知食食下就開始辣,都幾惹味part C揀咗辣味蒜燒茄子如果可以再辣d就好🤣🤣但依家都係好食嘅之後再嗌咗個三重芝士薯條芝士都好足料,初時驚佢凍咗會唔好食,點知又ok喎,不過呢個如果食哂就有d滯,所以最後係食哂咗幾條嘅,如果加d肉醬/肉碎口味唔知有無得諗呢?焦糖玉子燒個焦糖做得好好,好厚好脆,玉子燒都做得好但2樣夾埋就好似有d古怪因為一咸一甜好似有d衝擊,唔係
疫情關係一入到去就探熱加店內提供酒精搓手液
枱之間都搵塊板隔住
店舖位置就唔算太大,我哋去時都只係得一枱客
食物款式唔多但勝在岀色
依家有個338套餐,都幾抵食
店員會介紹一下點餐紙而且都好nice
牛魔王就緊係要試哂2款牛
M5和牛柳同牛小排
和牛柳好柔,好淋,好有牛香,好juicy
牛小排相對上d肉就實d,但都好有牛味
part B揀咗2款雞翼
蜜糖炸雞中翼,有拉絲嘅效果,甜甜哋,炸雞翼好滑
part C揀咗辣味蒜燒茄子
如果可以再辣d就好🤣🤣但依家都係好食嘅
之後再嗌咗個三重芝士薯條
焦糖玉子燒
個焦糖做得好好,好厚好脆,玉子燒都做得好
但2樣夾埋就好似有d古怪
因為一咸一甜好似有d衝擊,唔係好夾咁🤔
芝士燒紐西蘭有機生蠔
試過一次就夠了