2019-07-17
酒店由3月開張就已經等緊餐廳開,終於6月有得食但大家一定要提早book位.因為真係勁full去到酒店一定要影相.因為都幾多打卡位,放上IG好多人問我邊度影12:15上左餐廳已經好多人,但今次坐唔到火車位,可能要訂時講埋先有..坐低先食海鮮,有蝦同青口,蝦唔算話好大隻,但都幾甜,食多兩隻補數青口不過不失有我鍾意食的ham,仲有幾款唔知叫咩的沙律,都幾好食,但薯仔食兩舊就算,唔係回唔到本食buffet我一定要食刺身,款式未算好多,但幾新鮮,仲有我鍾意的甜蝦,仲有幾款壽式選擇,唔錯燒牛扒幾好食,媽媽見到話唔想食咁生,服務員好好即刻話可以拎入廚房整熟比媽媽,值得一讚熱盤都ok.不過人太多無影到太多相,熱盤久唔久都會轉下款式,但就要多d出去睇下,唔係可能好快比人拎晒甜品唔算話好有特色仲可以自己整pancake細細件再加d糖醬都幾正,不過就好多小朋友排隊玩,要比d耐性….感覺無人地講到咁差.可能因為我唔係頭一批去食.希望過多一個月去食會再有改善同新野食.始終屯門區無咩自助餐,都希望佢地做得好d.以後想食好野都唔洗出去
但大家一定要提早book位.因為真係勁full
青口不過不失