2022-02-12 1300 瀏覽
今晚想食上海嘢,諗起呢間餐廳,可惜而家冇得堂食,只可以買外賣,相信堂食會再高質啲!.之前食過佢哋嘅小籠包,覺得好高質,決定今次再encore!加多碗湯麵,一個人食到好飽好滿足。.😋招牌小籠包小籠包個皮好薄,裡面好多汁,高質!之前食過其他舖頭嘅小籠包,塊皮又厚又乾憎憎,真係搞唔掂;但係好德來嘅小籠包完全冇呢個問題,可惜外賣自取,返到屋企可能攤凍咗少少,影響整體質素,有機會一定要再喺餐廳堂食!.😋醬牛𦟌湯麵牛𦟌好入味,口感較淋,但係切得有啲太薄。湯麵係上海麵,份量都大大碗!.兩樣嘢加埋$108,價錢唔算好貴,但都唔係好抵食😆😆😆呀... 啱啱睇食評見到好多人話炸排骨湯麵好食,希望下次試到再同大家分享~.
😋招牌小籠包
😋醬牛𦟌湯麵