去完大棠行山,居然比我發掘間隱世小店點解隱世,係因為平時真係唔會去朗屏果邊,今日無意中試下,又唔錯!適逢臨近聖誕,餐廳都放左唔少聖誕裝飾,而且呢到位置舒適,可以幾個知心好友黎慢慢傾計飲野都得點完餐,餐包就好快送上黎,我鐘意佢既慢煮車厘茄醬,酸酸地好開胃食物可以加錢轉set,可以揀湯或者水牛芝士沙律。我各要左一,水牛芝士沙律,芝士淡淡地,配黑醋汁同新鮮沙律感覺好清新,我同朋友都爭住食是日係粟米湯,湯質感係偏稀,但飲落好濃粟米香甜味鵝肝份量大,多士size 仲大,兩個人食岩岩好!鵝肝油份重,入口即融,多士脆卜卜,焦糖蘋果中和晒鵝肝油膩既口感香草白酒鑽石蜆扁意粉,蜆都大隻,肉係厚身,食到鮮甜味,汁係蕃茄洋蔥白酒,食落酒味都幾重,另外麵條口感彈牙美國安格斯西冷扒,肉質好厚實,有口感,脂肪較其他部位少,而肉味都好濃郁,岩晒我
去完大棠行山,居然比我發掘間隱世小店

食物可以加錢轉set,可以揀湯或者水牛芝士沙律。

是日係粟米湯,湯質感係偏稀,但飲落好濃粟米香甜味