2016-11-10
以前就吃過一次覺得不錯,見近近地今日又再黎。環境相對比較細~大家要坐得親密啲~~依到既價錢相對性經濟實惠,食物質素未去到高 都成正比既~點左極上和牛拉麵,豬骨湯底未夠濃郁 其實整體普通,和牛我期待會嫩口啲。份量算多,兩個人各點一碗 再配上串燒都好飽。溏心蛋係原隻架(嘿嘿見到時都興奮) 熟左少少但都有流心效果~自家製叉燒烏冬,叉燒肥瘦比例適中。另外我點左番茄湯底,加上有粟米木耳等配菜,成個賣相都夠吸引。烏冬口感煙韌滑身~兩者比較 個人中意烏冬多過拉麵。一上檯熱辣辣要襯熱食阿。蒜蓉惹味、芝士就邪惡。雞軟骨串燒表面微微燒至金黃~好岩配上杯啤酒阿羊架係單件點的,大細識中 表面有燒汁 少許油膩~但友人中意食羊架 完全吾介意~又吾會話太酥!本身今日想點帆立貝,可惜甘岩無貨(哭)
環境相對比較細~大家要坐得親密啲~~
依到既價錢相對性經濟實惠,食物質素未去到高 都成正比既~ 點左極上和牛拉麵,豬骨湯底未夠濃郁 其實整體普通,和牛我期待會嫩口啲。
份量算多,兩個人各點一碗 再配上串燒都好飽。 溏心蛋係原隻架(嘿嘿見到時都興奮) 熟左少少但都有流心效果~ 自家製叉燒烏冬,叉燒肥瘦比例適中。另外我點左番茄湯底,加上有粟米木耳等配菜,成個賣相都夠吸引。烏冬口感煙韌滑身~
兩者比較 個人中意烏冬多過拉麵。 一上檯熱辣辣要襯熱食阿。蒜蓉惹味、芝士就邪惡。 雞軟骨串燒表面微微燒至金黃~好岩配上杯啤酒阿 羊架係單件點的,大細識中 表面有燒汁 少許油膩~但友人中意食羊架 完全吾介意~又吾會話太酥!
本身今日想點帆立貝,可惜甘岩無貨(哭)