2020-11-01 5604 瀏覽
係平,但質素開始下降緊,可能疫症期間生意受影響,帶位經理個面勁黑,見個場有好多空位,百分30架 入坐率 都唔知有無。同個經理講可唔可以坐果邊,嘩!唔會拒絕你但見到佢黑面,其實疫情期間生意唔好,係一定。家下考緊EQ 情商 同 商業智慧。俾客人坐得舒服一點好難咩?叫左個午市定食4x加埋1, 5x走得,家下得湯品可以任飲,不過我真係幾好彩,自助湯品竟然俾我搵到有兩塊花膠呀!但啲湯真係無以前咁好飲啦!定食都可以接受到但份量都無以前咁多,有一隻芝麻雞翼,兩塊鰻魚,兩隻芝士黃金蠔。加碗香飯俾你,幾好食,不過埋單5x貼60蚊,呢個價錢。如果食外賣出面有其他選擇啦。。。疫症期間度度有優惠,好架~侍應帶位帶得聰明唔計較,下次再光顧架機會大好多。相反,家下疫症仲要人坐到咁逼,真係要諗諗係咪要搵另一間好過。。。

俾客人坐得舒服一點好難咩?

如果食外賣出面有其他選擇啦。。。

• 燒羊架
  • 芝麻雞翼