2019-04-17
漁屋係有兩間一間係大埔一間係旺角,位於大埔嗰間我食過成20次,每次都有不同嘅菜式,廚師刀工十分之一流,食物10分滿分超好食,燒物炸物唔使講都係超好味, 要幾多嚟幾多,呢個唔係間間餐廳都做得到。員工服務良好,但還有改善空間,員工笑容10分好,好多都好禮貌。咁價錢上十分之合理也有六送一位的優惠,在星期一至星期五使用的。如果再加價我覺得係合理,因為這間放題係有鵝肝、刺身係新鮮、甜蝦超甜、羊、鮑魚、焗豪、非常罕有的雞泡魚干、還有其他不是間間都有的食物、壽司非常好食又多款,飲品都好多款有清酒、梅酒、芝士奶蓋紅茶、凍朱古力、雜果賓治、鹹檸七、以及多款不同又新穎的飲品😃😍🤗🤩對於這間喺大埔漁屋放題,我已經食咗20多次每次都帶來驚喜,如果你生日去,佢會為你熄燈播歌送多個蛋糕給你,以及生日嗰位人士會有折扣我非常滿意這間放題,我認為係全香港頭10位的其中之一的最好食的放題,我非常誠意推薦各位去試,(日日爆滿)請預早訂位臨走時佢會送多個雪條或雪糕畀你拎走, 係有名牌的雪條和雪糕, 還有一個小地方係夾糖仔, 係免費畀你夾走